Søk på sidene:

Slik bestiller du boken:

Boken "Da Sannheten fikk klærne på - en innføring i muntlig fortellerkunst" kan bestilles direkte her på hjemmesiden, fyll ut skjemaet så vil du motta betalingsanvisning og informasjon på telefon eller e-post.

Gå til bestilling..

Da Sannheten fikk klærne på

Da Sannheten fikk klærne på – en innføring i muntlig fortellerkunst - er en lærebok som baserer seg på en metodikk jeg har utviklet gjennom mange års arbeid med fortellerkurs.

I boken konsentrerer vi oss om hva du bør fokusere på for å få til en muntlig fortelling som publikum vil ta i mot. Du kommer til å lære hvordan du ut ifra noen enkle metoder og huskeregler kan bli i stand til å skape fortellinger som er ryddige, troverdige og lette å leve seg inn i.

Ønsker du å gå videre i fortellerkunstens muligheter, vil du også få innføring i dramaturgiske grep og teknikker du kan gjøre bruk av, for å lage fortellingen som overrasker, den som bringer publikum inn i det de ikke var forbedte på.

Enten du er nybegynner i fortellerfaget eller har en viss erfaring fra før: målet med denne boken er at du skal bli sikrere i hvordan du bygger en historie og fremfører den, slik at de som hører på deg berøres, intellektuelt og følelsesmessig.

Boken kan leses uavhengig kursene jeg tilbyr. Velger du derimot å kombinere den med et av mine fortellerkurs, vil du høyst sannsynlig oppleve at boken og kurset gjensidig forsterker hverandre; fordi det boken tar opp, får du hele tiden prøvd ut i praktiske fortellerøvelser - supplert med individuell veiledning.

Boken kan bestilles her.