Kurs i tre nivåer: Nivå 3

Muntlig fortellerkunst tilbyr 3 nivåer på sine kurs. For mer informasjon, se PEDAGOGIKK.

Læringsfokus: Overraskelsens kunst

De store hendelsene i livet, kan komme som sjokk eller overraskelser. Vi faller eller svever, fordi vi var så uforberedte på at nettopp dette skulle skje.

Vendepunktene i tilværelsen er ofte handlingsrammen for en roman, et skuespill eller en film. De kan også være utgangspunktet for en muntlig fortelling.

Hvordan klarer du å formidle det uforutsette, slik at publikum blir like grepet som hovedpersonen? Det er utfordringen vi jobber med på dette kurset.

Vi bygger på det som er gjennomgått i tidligere kurs. I tillegg vil du få kjennskap til klassisk dramaturgi og hvordan du kan anvende denne når du planlegger strategien på fortellingen som skal overraske eller ryste.

Kurset er ikke for nybegynnere. Det passer for deg som trives med å fortelle og som har fulgt et av mine kurs på nivå 2.

Takk for et vidunderlig kurs, Marianne. Det har gitt meg ny tro på at jeg kan skape. Det har gitt meg ny tro på at jeg kan formidle til et publikum og tro på at de små følelsene kan være store og viktige å formidle. Kurset har gitt meg redskap som jeg kan bruke i mange sammenhenger. Det har gitt meg stor glede og mye håp for videre utvikling av mitt liv og virke! 

- Kjersti Utvik, lærer

Et utrolig kurs! En innføring i en ny metode som gir inspirasjon til videre kunstnerisk arbeid. Du er enormt profesjonell, Marianne, og har en fantastisk lederstil!

- Hilde Andresen, lærer