Kurstilbud i Muntlig Fortellerkunst

En muntlig fortelling har, når den er godt fortalt, en unik evne til å nå frem til mennesker, uansett nasjonalitet, kjønn, klasse- og kulturbakgrunn.

De aller fleste kan fortelle. Mange er nervøse for å gjøre det. De er redde for å virke kjedelige, dumme, klossete eller usikre på om andre synes at de tar for stor plass.

Som regel reduseres nervøsiteten når de bare får forståelse av hva de bør lære og trene seg på, for å bli tryggere og bedre i fortellerrollen.

Muntlig fortellerkunst gir kurstilbud i alle nivåer: nybegynnere, viderkomne og avanserte. Ta en titt på menyen og finn ut av hvilket kursnivå som passer for deg.

Muntlig fortellerkunst tilbyr kurs for næringslivet og for privatpersoner. Noen av tilbudene finner du på menyen. For bedrifter og ulike yrkesgrupper kan kurstilbud skreddersys, alt etter behov og hva formidlingen skal brukes til.

 

Marianne Svarstad er et funn av en kursleder. Med konkrete metoder, et hav av erfaring, humor og stort engasjement vekker hun formidleren i oss alle. Hennes raushet og varme gjør at vi takler konstruktiv kritikk på en positiv måte og øver og øver for å bli bedre. Vi merker at vi er i trygge hender.

 - Ulla Britt Waagaard, biblioteksjef i Askim